Menu

Corolla Sedan

 

Noi producem modelul hibrid. Tu alegi Corolla.

 

Introdusă pentru prima dată ca hibrid, Corolla Sedan oferă o conducere agilă, cu ajutorul noului său sistem de propulsie inovator, cu autoîncărcare. Cu o abordare complet nouă în ceea ce privește designul și ingineria, cea mai bine vândută mașină din lume oferă totul: un exterior nou elegant, un interior complet nou, o tehnologie modernizată și opțiuni de siguranță actualizate. Corolla Sedan se întoarce - și e mai bună ca niciodată.


SConcepută pentru oraș, construită pentru a merge mai departe

Stilată, eficientă și confortabilă, noua Corolla oferă plăcerea de a conduce, indiferent de stilul tău de viață. Indiferent dacă conduci în oraș sau străbați autostrada, vei beneficia de sistemul de propulsie hibrid cu funcție self-charging, precum și de fiabilitatea pentru care Toyota este renumită.

Un model pentru epoca modernă

Realizată cu ajutorul platformei Toyota New Generation Architecture (TNGA), Corolla Sedan oferă o experiență la volan cu adevărat superioară. De la suspensia îmbunătățită și controlul dinamic până la centrul de greutate jos și motorul hibrid de 1,8 litri pe benzină - Corolla Sedan este prin toate detaliile un model pentru epoca modernă..

Consum eficient, emisii reduse și o experiență la volan satisfăcătoare

Energic și receptiv în mediul urban, motorul Hybrid de 1,8 litri asigură călătorii relaxante și line - indiferent de situație. Și deoarece Corolla Sedan este dotată cu funcția self-charging, nu va necesita niciodată încărcare la priză. Acesta este modelul hibrid, așa cum a fost conceput să fie.